Bordeaux Primeur 2020

“UNE VRAIE TRILOGIE BORDELAISE”

Dankzij de inventiviteit van de Bordelezen werden in tal van Europese steden initiatieven genomen om het nieuwe millésime voor te stellen. Wijzelf trokken naar Brussel en proefden dat het goed was. Klik hier om onze campagne Bordeaux Primeur 2020 op de voet te volgen!

Meer info

BBQ - wijnpakket - Hét ideale vaderdaggeschenk!

Is jouw papa ook een echte KING of the GRILL?

Dan zal dit vaderdagcadeau jouw papa doen smelten. Een exclusief wijnpakket bestaande uit 6, 12 of 18 flessen. Mét korting op de flesprijs! Dat wordt een feest om nooit te vergeten!

Meer info

WIJNSNIPPERS LENTE 2021

Bent u op zoek naar een lekkere wijn die past bij uw home made diner of ‘uw verwen uzelf Take Away’ ? Of om gewoon te drinken, gezellig samen met uw familie thuis? Speciaal voor deze lente hebben hebben we voor u een mooi assortiment wijnen geselecteerd, met aantrekkelijke kortingen ! Bekijk snel onze promoties!

Meer info

Caves de France

World Quality Wines

Wijn verovert steeds meer harten in België, een trend die we uiteraard alleen maar kunnen toejuichen. Maar dit betekent ook dat wijndrinkend België zich steeds bewuster wordt van wat in het glas wordt geschonken.

Meer info

Korneel Bernolet/Apotheosis - Wining and Sighing - 20 juni 2021 om 15:00 uur

Con Spirito !

Een zondagse mix van geaffecteerde en geanimeerde barokmuziek, door de kern van Apotheosis: Jan Van den Borre, traverso; Riet Van den Fonteyne, barokcello en Korneel Bernolet, klavecimbel & leiding.
www.bernolet.com

Meer info

Trio Impression - Zinderend Zomeren - 7 augustus 2021

Musica et Vinum laetificant Cor!

Op zaterdag 7 augustus 2021 speelt Trio Impression om 15u verkwikkende kamermuziek op een niet alledaagse concert locatie. Omringd door uitgelezen wijnen spelen ze voor u verkwikkende kamermuziek. Enkele parels uit hun rijk gevulde repertoire passeren de revue. Meer info over reservatie en kaartenverkoop volgt later.
www.trio-impression.be

Meer info

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.