Caves de France

World Quality Wines

Wijn verovert steeds meer harten in België, een trend die we uiteraard alleen maar kunnen toejuichen. Maar dit betekent ook dat wijndrinkend België zich steeds bewuster wordt van wat in het glas wordt geschonken.

Meer info

Wijncursus najaar 2022

13, 20 en 27 september 2022; 4 en 11 oktober 2022

Wenst u meer te weten over wijn? In 5 avonden krijgt u een beeld van wat de wijnwereld te bieden heeft en tal van tips bij uw aankopen, bewaren en serveren van wijn.

Meer info

Wijnsnippers

Promotie vanaf 6 flessen en 11 + 1 gratis!

There's no such thing as too much wine! Ontdek snel onze heerlijk verfrissende, zonnige wijnen als voorproefje op een geslaagde zomer! Met kortingen vanaf 6 flessen én 11 + 1 gratis!

Meer info

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.