Bodega Pena Aldera

Tussen het grote aanbod aan Rioja wijnen ontdekten we een verrassende parel met een verbluffende kwaliteit. Bodegas Jalon is een klein familiedomein waar hoge kwaliteitswijnen biologisch worden geproduceerd onder de naam Peña Aldera. De wijngaarden hebben een gemiddelde leeftijd van 30 jaar en zijn gelegen in de Iregua vallei op een hoogte van 460 tot 500 meter. De bodem is mineraal. Het klimaat is Mediterraans-Continentaal met extreme temperaturen en een minimale neerslag. De druiven worden geteeld onder de strengst mogelijke biologische voorwaarden en worden steeds ’s nachts geoogst om de frisheid en fruitigheid te garanderen.

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.