Bodegas Antonio Caldena

Bodegas Antonio Candela has its origin in nature. Has its roots in the tradition of this land, a unique place in the world. Delivers a great product with character, technically refined by human hands.

Het familiale wijndomein Bodegas Antonio Caldena, waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1925, is gelegen in de vrijwel onbekende appellatie Yecla, een ‘Denominación de Origen’ in het heuvelachtige binnenland van Allicante. Deze streek is vooral gekend voor haar Monastrell-druif. De wijngaarden situeren zich tussen 650-850 meter hoogte wat, in combinatie met de nabijheid van de Middellandse Zee, zorgt voor een mooie fraîcheur in de wijnen.
Tegenwoordig staan Antonio en Alfredo Candela als vierde generatie aan het hoofd van dit moderne wijndomein. Zij dragen kwaliteit zeer hoog in het vaandel en met hun passie voor wijn, wat hun met de genen werd meegegeven, lieten zij het bedrijf uitgroeien tot één van de topbodega’s van Yecla. Hun wijnen gelden als absolute top in Spaanse kwaliteitswijnen.

Bij Bodega Antonio Caldena worden evenwichtige en expressieve wijnen gemaakt vol kleur en smaak. Complexe wijnen met een persoonlijkheid die veelvuldig worden bekroond met de hoogste scores van de beste wijncritici.

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.