Château de Cabriac

Aan de voet van de Mont Alaric, in het Noorden van de Corbières, bevindt het Château de Cabriac zich in een prachtig decor van met druiven en pijnbomen beplante heuvels. Het Château de Cabriac is al sinds 1802 eigendom van dezelfde familie en nu in het bezit van Jean en Michèle de Cibeins. Met veel toewijding verbouwen zij druiven en produceren zij wijnen. Onder leiding van Jean de Cibeins worden de druiven geoogst; de helft met de hand, de andere helft machinaal. De verschillende druivensoorten worden apart geplukt. Bij de rode wijn worden druivenranken van de soorten vieux carignans de coteaux, grenaches en syrahs in hun geheel in tonnen gedaan. De wijnkelder voor de tonnen is geïsoleerd en geklimatiseerd, de temperatuur en de vochtigheidsgraad worden gecontroleerd. Wanneer de wijnen uiteindelijk rijp worden geacht om in de flessen te worden gedaan, gebeurt dit op dezelfde plaats als waar ze zijn gemaakt. Op deze wijze verdienen ze het etiket “mis en bouteilles au château”.

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.