Château de la Gardine

Als belangrijk historisch erfgoed binnen de appellatie, is Château de la Gardine het schitterende resultaat van een ontmoeting tussen mens en terroir die teruggaat tot 1945 toen négociant Gaston Brunel zich kwam vestigen in Châteauneuf-du-Pape en er dit prachtige domein kocht. Gaston Brunel liet aan zijn nakomelingen een prachtig patrimonium na om te beheren en om zowel in Frankrijk als in de rest van de wereld grote faam te genieten. Generatie na generatie werden hier schitterende wijnen voortgebracht, met respect voor natuur en terroir. Vandaag exploiteren Maxime, Patrick en Philippe Brunel, met dezelfde passie als hun voorvader, dit 72 ha grote wijndomein, waarvan 52 ha beplant met wijngaarden, in het hart van de Côtes du Rhône.

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.