Château Haut Bailly

Château Haut-Bailly behoort ongetwijfeld tot de zeldzame kastelen waar de terroir nog zijn stempel drukt op de wijnen: deze zijn elegant en stijlvol, evenwichtig, geen overdreven aciditeit en buitengewoon soepel ondanks de grote aanwezigheid van de Cabernet Sauvignon druif (56 %). Dit kasteel slaagt erin om kwaliteit te garanderen zonder de natuur te moeten forceren. Hun wijnen moeten in de allereerste plaats een bron van plezier zijn. Zijn grootse kwaliteit blijkt uit de vele lovende perscommentaren, waarbij 90+ scores eerder de regel zijn dan de uitzondering.

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.