Château Le Fagé

Une passion de famille

De Périgord staat bekend om zijn foie gras en zijn zoete wijnen op basis van “pouriture noble” die beroemd zijn onder de naam “Monbazillac”, gemaakt van Sauvignon en Semillon. Door velen gecartooneerd als “armeluis-Sauternes” , maar niettemin een erg aantrekkelijk product met een groot commercieel voordeel.

De familie Gérardin is al 300 jaar met hart en ziel verbonden aan de terroir van hun wijngaarden. Al van generatie op generatie houden zij stand in de Côtes de Bergerac, een wijnstreek die niet altijd de erkennning heeft gekregen die ze verdiende. Vader François en zoon Benoît mogen met een gelegitimeerde fierheid terugkijken op een familiegeschiedenis waarbij kwaliteit en continuïteit steeds op het voorplan werden geplaatst. In al hun bescheidenheid streven zij ernaar om lekkere, eerlijke wijnen te produceren aan een prijs die je de adem niet ontneemt wanneer je een fles ontkurkt. Hun wijnen zijn in de eerste plaats gemaakt om ervan te genieten. Elke fles, van de eerste tot de laatste, moet de klant met een tevreden gevoel achterlaten. Hier loop je héél weinig kans om te worden teleurgesteld …

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.