Château Peyrou

Château Peyrou is gelegen te Saint Magne de Castillon op de grens met Saint-Emilion. Cathérine Papon Nouvel behoort zonder enige twijfel tot de meest dynamische, jonge wijnbouwers van de regio (zij is ook eigenaar van Clos Saint Julien en Petit Gravet Aîné in Saint Emilion). Binnen de Bordeaux-regio is zij dé voortrekker van de biodynamische wijnbouw. Zij voelt de natuur als geen ander aan en weet steeds het beste van de druif naar boven te halen in haar wijnen. Haar ongebreidelde ambitie vinden we trouw terug in haar wijnen, en dit millésime na millésime. Zelfs in moeilijke wijnjaren weet zij goed in te spelen op de grillen van de natuur, zodat zij altijd opnieuw een pracht van een wijn voorschotelt die voldoet aan alle verwachtingen van een topwijn.

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.