Citra

De wijnen van Citra hebben hun wieg staan in het indrukwekkende landschap van de Abruzzen, waar puurheid en authenticiteit nog een rol van betekenins spelen. Hier behoort de cultuur van het wijnmaken tot de alledaagse realiteit, als erfenis van een lange traditie agrarische ontwikkeling, waar de vastberadenheid van de mens en de vrijgevigheid van de natuur hebben geleid tot ambitie en passie. Deze voor toeristen nog vrij onbekende streek strekt zich uit over het Majella gebergte en het Gran Sasso massief, tot aan het blauw glinsterende water van de Adriatische zee. Het klimaat is er bijzonder gunstig voor de wijnproductie: warme zomers met temperaturen die overdag hoog kunnen oplopen, maar die getemperd worden door de zachte en koele zeebries van de nabijgelegen Adriatische zee. De nachten zijn dan weer zeer verfrissend, dankzij de nabijheid van het gebergte. Hier speelt het Citra – consortium een rol van betekenis en dient het als voorbeeld voor vele andere wijnproducenten in deze regio.

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.