Covinas – Palacio de Nida

Utiel – Requena is een appellatie in de buurt van Valencia en is gelegen tussen de zee en de Spaanse centrale hoogvlakte. De wijngaarden liggen op een hoogte van 600 tot 900 meter, wat zorgt voor een verkwikkende afkoeling van de wijnen. Hier heerst een droog klimaat, waardoor de wijngaarden minder onderhevig zijn aan ziektes, wat biologische wijnbouw bijna als vanzelfsprekend maakt. De wijnen van Palacio de Nida gaan hierin zelfs nog een stapje verder en worden gevinifieerd als ‘Vegan Wine’ zonder toevoeging van producten van dierlijke oorsprong.

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.