Dom. Vincent – Ch. De Fuissé

Dit familiedomein (anno 1852), gelegen in het hart van de Macon-streek (het zuiden van Bourgogne), behoort tot de absolute top en is bekend om zijn uiterst hoog geprezen producten. Iedere wijn is binnen zijn genre het summum van finesse en klasse. Monsieur Jean JacquesVincent, eigenaar sinds 1966, beschikt over de best gelegen wijngaarden in de Maçonnais. Deze gedreven wijnbouwer is maniak in het gebruik van moderne technieken en kan het niet dulden dat andere wijnen uit zijn regio beter zijn.

Le Château de Fuissé révèle l’authenticité d’une demeure familiale riche de son histoire à travers sa tour pentagonale du XVème siècle et son porche Renaissance date de 1604 …

Guide Betttane Dessauve Des Vins De France 2017
Ce vaste domaine historique de Fuissé est le fer de lance de l’appellation Pouilly Fuissé . Avec 25 ha de Pouilly Fuissé, son style est résolument axé sur la garde, en restant fidèle à ses méthodes d’élevage très travaillées qui font la part belle du fût.

Guide Hachette Des Vins 2017
Ce domaine emblématique de Fuissé exploite 40ha sur les meilleurs terroirs de l’appellation Pouilly Fuissé. Aux commandes des vinifications, Antoine Vincent, dont les vins connaissent une renommée internationale.

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.