Domaine Adam

Domaine JB Adam is gevestigd in Ammerschwihr, de bakermat van de wijnbouwtraditie in de Elzas. Dit wijnhuis staat bekend om zijn uitzonderlijke wijnen en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1614. Al 15 generaties lang speelt deze familie een rol in de geschiedenis van de Elzaswijnen, waarbij zij een verscheidenheid aan terroirs weten te benutten om karaktervolle wijnen te produceren die stuk voor stuk doordrongen zijn van hun roots. Elke druivensoort wordt zorgvuldig gecultiveerd, waardoor de wijnen van een uitzonderlijke kwaliteit getuigen. Hier ademen alle wijnen een aromatische rijkdom uit, waarbij de nuances van elke druivensoort mooi tot hun recht komen, en die de passie en authenticiteit van dit wijndomein uitstralen. Sinds 2004 zette Domaine Jean-Baptiste Adam in op een toekomst van biologische en biodynamische wijnbouwpraktijken. Deze benadering van duurzaamheid en milieuvriendelijke wijnbouw heeft niet alleen geleid tot hoogwaardige wijnen, maar ook tot de bescherming van de natuurlijke omgeving en de gezondheid van de wijnstokken.

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.