Domaine Billaud Simon

Des Chablis d’Or et de Lumière …

Billaud Simon staat symbool voor de producenten van Chablis. De rijkdom van dit wijndomein en de creativiteit van deze wijnbouwer worden weerspiegeld in de expressieve, unieke wijnen. Dit domein produceert Chabliswijn met een bewonderenswaardig evenwicht tussen frisheid, perfecte rijpheid van de druif en mineraliteit van het terroir. Dit familiebedrijf stamt voort uit een groot geslacht van wijnbouwers. Bernard wordt door dezelfde ambitie gedreven: het tot leven brengen van de terroir in zijn wijnen en dit geldt voor al zijn wijnen (verspreid over de vier appellaties van Chablis).

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.