Domaine Du Tremblay

‘Travailler nos vins, comme produits d’un terroir, dans toute leur dimension historique, culturelle et gustative’

Quincy is een kleine historische appellatie in de Val de Loire, gelegen in de onmiddellijke omgeving van Sancerre. Ze werd opgericht in 1936 en is hiermee de oudste in deze regio. Deze prachtig gemaakte Sauvignon van Domaine du Tremblay is een ware openbaring. De gegeven kwaliteit mag gerust vergeleken worden met Sancerre en Pouilly Fumé. Alleen de prijzen zijn een stuk democratischer …

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.