Domaine Félines Jourdan

Domaine Félines Jourdan, eigendom van de familie Jourdan sinds 1983, is een klein domein gelegen te Mèze – Zuid-Frankrijk. Hun wijngaarden kijken uit op het historisch en idyllisch stadje Sète. De cépage Picpoul de Pinet wordt als het ware met de voeten in de Middellandse Zee aangeplant, wat zijn karakter gevoelig beïnvloedt. Deze weinig bekende witte wijn uit de Coteaux du Languedoc biedt verrassend veel waar voor zijn geld.

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.