Domaine Marquis d’Angerville

Al generaties lang behoort Marquis d’Angerville tot de meest gereputeerde domeinen van Bourgogne. Het domein is heel erg gekend omwille van zijn selectie pinot-noir stokken. Deze “pinot fin” wordt in eigen beheer ontwikkeld . Het hele domein bevat in totaal 15 ha wijngaarden, waarvan merendeels premier cru, overwegend stokken van 45 jaar oud. Lage rendementen en een minimum aan manipulatie vormen de grondslag voor de hoge kwaliteit wijnen van dit domein. Grote Bourgogne met de nadruk op finesse en distinctie, puur pinot, intens en complex, expressie gevend aan het individuele karakter van de terroir in een stijlvolle elegantie. De wijnen hebben een buitengewone intensiteit en een lange fijne smaak.

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.