Donato Giangirolami

Dit familiale wijngoed werd in 1956 opgestart door Dante Giangirolami met amper 5 ha wijngaarden. Onder de leiding van Donato Giangirolami kende dit domein een exponentiele groei. Thans beschikt men hier over maar liefst 80 ha. landbouwgrond, waarvan er 38 ha wordt gebruikt voor de beplanting van wijngaarden. (Op de rest worden kiwi’s geteeld) Al sinds 1993 wordt hier volop en rigoureus toepassing gemaakt van biologische landbouw. Dankzij een enorme toewijding aan de natuur, slaagt men erin de rijkheid ervan te conserveren, wat zich vertaalt in strakke en pure wijnen, die zich manifesteren als vaandeldragers van hun regio. Het domein Donato Giangirolami is gesitueerd in het pittoreske Castelli Romani, dicht bij de stad Latina in de regio Lazio, ten zuidwesten van Rome.

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.