Donnachiara

Het familiale Donnachiara is een rijzende ster in de uitgestrekte Campania-regio, de heuvelachtige streek rond Napels, waar de wijnbouw al dateert van ver voor het begin van de jaartelling. De beste wijnen komen uit de streek van Avellino, waar ook het wijndomein van de familie Petitto gelegen is (Montefalcione). Hier streeft men onder de leiding van Ilaria Petitta naar niets minder dan extreme kwaliteit. Een gedurende 5 generaties opgebouwde know-how, de enthousiaste inzet van een jong wijnmakers-team en het gebruik van de meest geavanceerde technologie bij een goed doordachte vinificatie, leiden ertoe dat de wijnen van Donnachiara een ware verademing vormen in deze wijnstreek. Een andere belangrijke waarde die hier nauwgezet wordt gehanteerd, is de zin voor authenticiteit en respect voor de natuur. De zorg voor het land en de wijngaarden wordt nauwgezet opgevolgd, want goed onderhouden wijnstokken leveren het beste fruit en a fortiori ultiem lekkere wijnen. De wijnen van Donnachiara zijn krachtig en nobel en vormen de zuivere expressie van de door de Oude Grieken geïntroduceerde druivenrassen als Fiano, Falaghina, Greco, Coda di Volpe en Aglianico.

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.