Les Clos de Paulilles

On quitte Port-Vendres, direction Banyuls, l’Espagne…La route sinueuse épouse chaque méandre de ces flans montagneux. Le shiste… le ciel… Là, à son sommet, on bascule dans un autre paysage, une autre dimension. Une baie sauvage qui s’ouvre sur le grand large, la mer qui scintille face à cette architecture de vignes qui escaladent et scultpent la montagne. C’est ici, la Baie de Paulilles.

 Les Clos de Paulilles is gelegen op het grondgebied Collioure, een schilderachtig dorpje gelegen aan de grens van Frankrijk met Spanje. De wijngaard stopt daar waar de Middellandse Zee begint. Hier produceert les Clos de Paulilles hun veelzijdige wijnen die erkenning genieten in de hele wereld. Typisch voor deze streek is Banyuls, een rode zoete wijn, onvergetelijk is de rosé Collioure.

 

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.