Lindenhof

De wijnstreek rond Paarl ligt ten noord-oosten van Kaapstad, net boven de beroemde Stellenbosch wijnstreek. Deze regio was een van de eerste wijnproducerende districten van Zuid-Afrika. en huisvest de meest prestigieuze en progressieve wijnproducenten Het klimaat is typisch Mediterraan, de zomers zijn lang en warm. In de bodem vindt men drie belangrijke types terug: zandsteen, graniet en leisteen. In Paarl vindt men een grote verscheidenheid aan druiven, van welke Cabernet Sauvignon, Pinotage, Shiraz, Chardonnay, Chenin Blanc en Sauvignon Blanc het beste potentieel bieden voor uitstekende, klassevolle wijnen.

Lindenhof staat voor een serie uiterst vakkundig gemaakte wijnen met de zo kenmerkende Zuid-Afrikaanse typiciteit. De Lindenhof wijngaarden bevinden zich op de lager gelegen flanken van het Klein Drakenstein gebergte, ten oosten Paarl. Hier wordt ernaar gestreefd om het fruit optimaal te laten schitteren.

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.