Château Marjosse

Château Marjosse, gelegen in het prachtige Entre Deux Mers, is de thuishaven van Pierre Lurton, Managing Director van grote kleppers als Château Cheval Blanc en Château d’Yquem. Het is dan ook meteen duidelijk dat hier niets aan het toeval wordt overgelaten. Sinds de komst van Pierre Lurton klimt de kwaliteit steil naar omhoog en bekomen de wijnen, afkomstig van deze 48ha tellende estate, het label van één van de meest gegeerde pareltjes (lees: aan een zeer redelijke prijs) uit de Bordeauxregio!

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.