Mas Delmera

De stichter van dit wijndomein (° in 1948), Señor Ruberte, stond eveneens mee aan de wieg van de Dénominación de Origen (D.O.) Campo de Borja. Zijn pioniersgeest en zijn onwrikbaar geloof in zijn wijnen leidden niet alleen tot het succes van zijn eigen wijndomein, maar plaatsten de hele regio op de wereldkaart als één van de meest geprezen Spaanse wijnen.

D.O. Campo de Borja is gesitueerd in het Noorden van Spanje, in de buurt van Tarragona in de provincie Aragon. Gelegen in de schaduw van de Sierra de Moncayo, genieten de wijngaarden van een micro klimaat met lange zomers en koude, droge winters. De ideale klimatologische omstandigheden voor de plaatselijke druivensoorten tempranillo en garnacha die hier goed gedijen in de losse, rotsige bodem.

De wijnen van Mas Delmera, gevinifieerd door Susane Ruberte (die in 1982 het roer overnam van haar vader) en Pamela Geddes, blijven ons steeds aangenaam verrassen. Loepzuivere wijnen voor een zeer democratisch prijsje. De liefelijkheid van het etiket – gevleugelde cherubijntjes – past perfect bij de inhoud: een goddelijke wijn van het fijnste allooi.

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.