Raymond Ragnaud

Al sinds 1860 is de familie Ragnaud in het bezit van de best gelegen wijngaarden in de Cognacstreek. Het domein, dat zich thans uitstrekt over 47 hectare, bevindt zich in het hart van la Grande Champagne, officieel geklasseerd als 1° Cru de Cognac. De exceptionele terroir is beplant met Ugni-Blanc en Folle Blanche, twee druivenrassen die zich uitstekend lenen tot de meest verfijnde eaux-de-vie, waarvan de kwaliteit alleen maar beter wordt met de jaren …

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.