Vinos Argentinas

Vinas Argentis maakt deel uit van Agostino Winegroup.
Agostino Wines is het prachtige resultaat van de vastberadenheid en toewijding van de Agostino-familie. Deze Argentijnse wijnproducent vertegenwoordigt een boeiende combinatie van traditionele waarden en innovatie. In 2003 keerde de familie terug naar hun geboortegrond in Mendoza, Argentinië, om hun droom waar te maken. Met diepe wortels in de regio en een onwankelbare passie voor wijnbouw, begonnen de broers en zussen aan een opmerkelijke reis.

De keuze om wijngaarden te verwerven in de schilderachtige Maipu-regio van Mendoza was zowel symbolisch als strategisch. Maipu staat bekend om zijn vruchtbare grond en gunstige klimaat, en het is dan ook geen verrassing dat de familie dit gebied koos om hun wijnstokken te planten. Hier vonden ze het perfecte canvas om hun visie van uitzonderlijke Argentijnse wijnen tot leven te brengen.

Met een scherp oog voor kwaliteit en een sterke focus op innovatie, hebben de Agostino’s zich geëngageerd om wijnen te produceren die de diversiteit en pracht van Argentinië weerspiegelen. Hun passie voor het ambacht heeft geleid tot een reeks wijnen die de ziel van dit betoverende Zuid-Amerikaanse land vastleggen.

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.