Primeurwijnen

Bordeaux Primeur

Ieder voorjaar, terwijl de wijn nog rustig op vat ligt te rijpen in de kelders van Bordeaux, wordt er bovengronds reeds druk gespeculeerd over zowel de kwaliteit als de prijs van deze mythische drank: de primeurcampagne van het jongste millesime Bordeauxwijnen komt op gang.

Nog voor de wijn helemaal klaar en gebotteld is, krijgt de wijnliefhebber de kans om “in primeur” aan te kopen en dit tegen uiterst interessante voorintekenprijzen. Bij deze vorm van verkoop gebeuren facturatie en betaling onmiddellijk, terwijl de levering pas een tweetal jaar later volgt.

Het grote voordeel bestaat er in dat U prachtige Bordeauxwijnen kan aankopen aan de goedkoopste prijzen. Bovendien krijgt U als eerste de kans om deze juweeltjes, waarvan de productie soms gering is, te bemachtigen.Vele van de in primeur verkochte wijnen zijn later nog moeilijk te vinden…!

Caves de France – 59 jaar ervaring

Onze firma, opgericht in 1958, heeft dankzij haar jarenlange ervaring een uitstekende reputatie verworven in het organiseren van deze primeur-verkoop. Ieder jaar opnieuw maken wij een selectie van de best geslaagde Bordeauxwijnen, waarbij ook de kleinere, minder gekende kastelen niet worden geschuwd (hier kunnen soms grote ontdekkingen worden gedaan).

Rechtstreekse aankoop in Bordeaux

Caves de France is dankzij haar eigen firma in Bordeaux bij de bron aanwezig. Wij kopen steeds rechtstreeks aan, wat ook een positieve stempel drukt op onze prijzenpolitiek. Met enige fierheid kunnen we dan ook stellen dat de verkoop van Bordeaux Primeur is uitgegroeid tot één van onze belangrijkste activiteiten.

Bordeaux Primeur 2017

In de loop van de maand april/mei 2017 starten wij met onze primeurcampagne Bordeaux 2017. Wij hebben de intentie om de geïnteresseerde wijnliefhebber optimaal te informeren door op geregelde tijdstippen de nieuwste ontwikkelingen door te sturen via e-mail. Langs dit medium kunnen wij en ook U kort op de bal spelen. Indien U interesse hebt om (geheel vrijblijvend) aan deze campagne deel te nemen, laat ons iets weten en stuur ons uw e-mail adres door!

Wenst U onze geïllustreerde primeurbrochure te ontvangen – deze wordt verstuurd wanneer quasi alle prijzen gekend zijn – geef ons dan eveneens een seintje.

Inschrijving Bordeaux Primeur

Inschrijving Bordeaux Primeur

First
Last
City
State/Province
Zip/Postcode
Country