Primeurwijnen

Bordeaux Primeur

Ieder voorjaar, terwijl de wijn nog rustig op vat ligt te rijpen in de kelders van Bordeaux, wordt er bovengronds reeds druk gespeculeerd over zowel de kwaliteit als de prijs van deze mythische drank: de primeurcampagne van het jongste millesime Bordeauxwijnen komt op gang.

Nog voor de wijn helemaal klaar en gebotteld is, krijgt de wijnliefhebber de kans om “in primeur” aan te kopen en dit tegen uiterst interessante voorintekenprijzen. Bij deze vorm van verkoop gebeuren facturatie en betaling onmiddellijk, terwijl de levering pas een tweetal jaar later volgt.

Het grote voordeel bestaat er in dat U prachtige Bordeauxwijnen kan aankopen aan de goedkoopste prijzen. Bovendien krijgt U als eerste de kans om deze juweeltjes, waarvan de productie soms gering is, te bemachtigen.Vele van de in primeur verkochte wijnen zijn later nog moeilijk te vinden…!

Caves de France – 59 jaar ervaring

Onze firma, opgericht in 1958, heeft dankzij haar jarenlange ervaring een uitstekende reputatie verworven in het organiseren van deze primeur-verkoop. Ieder jaar opnieuw maken wij een selectie van de best geslaagde Bordeauxwijnen, waarbij ook de kleinere, minder gekende kastelen niet worden geschuwd (hier kunnen soms grote ontdekkingen worden gedaan).

Rechtstreekse aankoop in bordeaux

Caves de France is dankzij haar eigen firma in Bordeaux bij de bron aanwezig. Wij kopen steeds rechtstreeks aan, wat ook een positieve stempel drukt op onze prijzenpolitiek. Met enige fierheid kunnen we dan ook stellen dat de verkoop van Bordeaux Primeur is uitgegroeid tot één van onze belangrijkste activiteiten.

Bordeaux Primeur 2016

In de loop van de maand april/mei 2016 starten wij met onze primeurcampagne Bordeaux 2016. Wij hebben de intentie om de geïnteresseerde wijnliefhebber optimaal te informeren door op geregelde tijdstippen de nieuwste ontwikkelingen door te sturen via e-mail. Langs dit medium kunnen wij en ook U kort op de bal spelen. Indien U interesse hebt om (geheel vrijblijvend) aan deze campagne deel te nemen, laat ons iets weten en stuur ons uw e-mail adres door!

Wenst U onze geïllustreerde primeurbrochure te ontvangen – deze wordt verstuurd wanneer quasi alle prijzen gekend zijn – geef ons dan eveneens een seintje.

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.

Opgelet !!!
Nieuwe openingsuren vanaf september 2023
Maandag van 13.00 u tot 18.00 u
Dinsdag tot vrijdag van 9.00 u tot 12.00 u en van 13.00 u tot 18.00 u
Zaterdag van 9.30 u tot 12.00 u