Bordeaux Primeur 2017

BORDEAUX 2017: VRIENDELIJK & BESCHEIDEN

It’s that time again! Met de lente in het land is Bordeaux ‘the place to be’ voor elke wijnfanaat (pers, handelaar, liefhebber …) Een nieuwe lente, een nieuwe Bordeauxcampagne. Bordeaux 2017 is on!

James Suckling: ‘The quality of 2017 is much better than most people might expect.’

loader

Ch Olivier 2017

Grand Cru Classé

Pessac Léognan Blanc€ 28.80Per fles min. 12 flessen

Ch Citran 2017

Cru Bourgeois Supérieur

Haut Médoc€ 16.21Per fles min. 12 flessen

Ch Canon

1e Grand Cru Classé

Saint-Emilion€ 93.17Per fles min. 12 flessen

Ch Pavie 2017

1e Grand Cru Classé

Saint-Emilion€ 389.02Per fles min. 12 flessen

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.