Bordeaux Primeur 2018

BORDEAUX PRIMEUR 2018: EEN MIRAKELJAAR !

Het is weer die tijd van het jaar. We schudden de winter van ons af en maken ons klaar voor een nieuwe lente. Voor de wijnliefhebbers onder ons betekent dit ook de start van het jaarlijks ritueel in Bordeaux, waarbij de resultaten van de recentste oogst 2018 druk worden geproefd en besproken. De primeurcaravaan trekt zich op gang en tijdens de campagne worden opportuniteiten geboden om de nog piepjonge wijnen te beoordelen en reeds te investeren in toekomstige toppers.

Wat te verwachten van Bordeaux 2018?

loader

Ch Olivier 2018

Grand Cru Classé

Pessac Léognan Blanc€ 28.80Per fles min. 12 flessen

Ch Haut Brion 2018

Grand Cru Classé - kist 3 flessen

Pessac Léognan Rouge€ 623.82Per fles min. 12 flessen

Ch Canon 2018

1e Grand Cru Classé

Saint-Emilion€ 120.58Per fles min. 12 flessen

Niet meer beschikbaar

Ch Pavie 2018

1e Grand Cru Classé

Saint-Emilion€ 398.09Per fles min. 12 flessen

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.