Bordeaux Primeur 2020

BORDEAUX PRIMEUR 2020 : “UNE VRAIE TRILOGIE BORDELAISE”

Voor het tweede jaar op rij zet de Covid-pandemie een domper op de feestelijke inauguratie van het nieuwe oogstjaar Bordeaux Primeur 2020. Groots opgezette proeverijen die de ‘crème de la crème’ van de wijnwereld naar Bordeaux brachten, waren er ook dit jaar niet bij. Maar anders dan vorig jaar, kregen we toch de gelegenheid om uitgebreid te proeven. Dankzij de inventiviteit van de Bordelezen werden in tal van Europese steden initiatieven genomen om het nieuwe millésime voor te stellen. Wijzelf trokken naar Brussel en proefden dat het goed was.

Wat te verwachten van Bordeaux 2020?

loader

Ch Olivier 2020

Grand Cru Classé

Pessac Léognan Blanc€ 28.25Per fles min. 12 flessen

Ch Haut Brion 2020

Grand Cru Classé - kist 3 flessen

Pessac Léognan Rouge€ 644.69Per fles min. 12 flessen

Clos La Gaffelière 2020

2e wijn Ch La Gaffelière

Saint-Emilion€ 22.63Per fles min. 12 flessen

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.