Vacature Handelsvertegenwoordiger Regio Antwerpen – Waasland

Als familiebedrijf met traditie en meer dan een halve eeuw ervaring is Caves de France uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de verkoop van wijnen (groot- en kleinhandel). Het assortiment is zeer gevarieerd en getuigt van een uitstekende kwaliteit die bijzonder wordt geapprecieerd bij vele wijnliefhebbers. Caves de France verkoopt niet alleen wijn, maar biedt zijn klanten ook een visie, geschiedenis, een verhaal achter de wijn. Ter versterking van zijn team kijkt  Caves de France, met uitvalsbasis in Dendermonde, momenteel actief uit naar een (m/v)

Vertegenwoordiger  Provincie Antwerpen – Waasland
Gedreven commerciële kracht met een uitgesproken passie voor wijn.

Je functie: • Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille en je netwerk in de horecamarkt, regio provincie Antwerpen en Waasland • Je gaat via prospectie op zoek naar nieuwe klanten en onderhoudt goede relaties met bestaande klanten. Je prospecteert en bezoekt hiervoor restaurants, brasseries, bistro’s, wijnhandels en winkels in jouw regio

Je volgt je klanten goed op en verwerkt bestellingen nauwkeurig met het oog op een uitstekende dienstverlening Je werkt voortdurend aan je vakkennis op het gebied van wijnen om zo je service naar klanten toe te optimaliseren en te kunnen blijven garanderen.

Je profiel: • Je genoot een hogere opleiding en beschikt bij voorkeur over een eerste verkoops- ervaring in de horecasector. Kennis van en passie voor wijn is een belangrijke troef • Je bent uiteraard commercieel ingesteld en beschikt over een grote dosis doorzettingsvermogen • Door je zin voor initiatief en dynamisme weet je resultaten neer te zetten • Je spreekt vlot Nederlands en Frans en beschikt over een degelijke basiskennis van het Engels.

Aanbod: • Een uitdagende functie met ruimte voor autonomie en verantwoordelijkheid in een dynamische en creatieve sfeer • Een competitief salarispakket met een motiverend bonussysteem.

Interesse? Stuur je CV en motivatie naar katleen.vankeer@cavesdefrance.be
We behandelen je sollicatie discreet en laten je snel iets weten

 

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.