Verkoopsvoorwaarden

  • Deze prijslijst is geldig tot 31 januari 2017, vervangt de vorige prijslijst en heeft enkel een informatieve functie.
  • Onze prijzen staan vermeld onder voorbehoud van mogelijkemarktschommelingen, wettelijke prijsverhogingen of – verlagingen en eventuele drukfouten.
  • Onze prijzen staan vermeld inclusief BTW.
  • Leveringen: hogervermeld.
  • Fakturen lager dan € 50 worden verhoogd met € 3,75 administratiekosten.

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.