Wijncursus najaar 2021

NIEUWE DATA WIJNCURSUS NAJAAR 2021

Nu er stilaan terug hoop is op meer (voorzichtige) versoepelingen, durven ook wij al naar de toekomst te kijken naar wat mogelijk is om onze wijncursus te organiseren voor het komende najaar. Uiteraard houden wij steeds rekening met de geldende regels en doen wij er alles aan om onze lessen coronaproof te laten verlopen. Hieronder vindt u alle info en data van ons volgende lessenpakket. Uiteraard onder voorbehoud van de op dat moment geldende maatregelen. U kan zich nu al inschrijven. Betalen hoeft u pas te doen van zodra we zeker zijn dat de cursus kan doorgaan.

Wenst u meer te weten over wijn? Hoe wijn gemaakt wordt? Hoe u moet proeven? Hoe u een goede van een minder goede wijn kan onderscheiden? Hoe u kan weten of het om een bewaarwijn gaat?

In 5 avonden krijgt u een beeld van wat de wijnwereld te bieden heeft en tal van tips bij uw aankopen, bewaren en serveren van wijn. Dus, een ideale cursus voor iedereen die graag een glas wijn drinkt, om met uw collega’s, partner en/of vrienden te volgen!

Eén les bestaat uit ongeveer 1 uur theorie en 2 uur begeleid degusteren van een 6 tot 8-tal wijnen.

Data:

Dinsdag 14 september 2021
Dinsdag 21 september 2021
Donderdag 30 september 2021
Dinsdag 5 oktober 2021
Donderdag 14 oktober 2021

Telkens van 19.30 uur tot 22.30 uur.

Eén les bestaat uit ongeveer 1 uur theorie en 2 uur begeleid degusteren van een 6 tot 8-tal wijnen.

Plaats: In onze degustatie en lesruimte.
Caves de France – Opstalplein 22 – 9200 Schoonaarde (Dendermonde)

  • Prijs: € 265 inclusief BTW voor 5 lessen, 6 wijnglazen inbegrepen.

Inschrijven kan op de pagina ‘WIJNCURSUSSEN

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.