Caves de France

World Quality Wines

La société Caves de France a été fondée en 1958 et depuis lors, elle s’est développée en une maison de vins renommée, reconnue comme une valeur sûre au sein du monde du vin.

Plus d’information

La Demoiselle de Bourgeois Pouillé Fumé 2014

Al 10 generaties lang cultiveert de familie Bourgeois haar wijnen op de beste hellingen in hethartje van Sancerre te Chavignol. Dit pittoreske dorpje is naast zijn wijn eveneens vermaard omwille van zijn geitenkaas, de Crottin de Chavignol, een ideale partner bij Sancerre tijdens het aperitief.

Plus d’information

Wijncursussen

Najaar 2017

Wenst u meer te weten over wijn? Hoe wijn gemaakt wordt? Hoe u moet proeven? Hoe u een goede van een minder goede wijn kan onderscheiden? In 5 avonden krijgt u een beeld van wat de wijnwereld te bieden heeft en tal van tips bij uw aankopen, bewaren en serveren van wijn.

Plus d’information

Kurken

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.

Opgelet !!!
Nieuwe openingsuren vanaf september 2023
Maandag van 13.00 u tot 18.00 u
Dinsdag tot vrijdag van 9.00 u tot 12.00 u en van 13.00 u tot 18.00 u
Zaterdag van 9.30 u tot 12.00 u