Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. U kan online betalen via één van de voorgestelde opties. In geval van overschrijving  werken wij met voorafbetalingen op onze KBC rekening. Gelieve in dat geval het factuurbedrag binnen de 30 dagen over te maken. Van zodra wij uw betaling hebben ontvangen, maken wij uw bestelling klaar voor verzending binnen de 2 à 5 werkdagen. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

Levering gebeurt via een externe transportfirma DPD, Sending Wines of via eigen transport.

Overzicht kosten:

  • Levering in België: Gratis vanaf 250 € (incl. btw)
  • Indien bestelling lager dan 250 €: leverkost van 20 € (incl. btw)
  • Levering Nederland, Duitsland, Luxemburg: 25 € (incl. btw)
  • Andere EU-landen: 60 € (incl. BTW) (Opgelet: voor sommige landen gelden nog extra voorwaarden inzake douane en accijnzen, deze dienen eveneens nog worden verrekend te worden)

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.