Resultaten ()

Op zoek naar een gepast geschenk? Wil u iemand verrassen met een mooi en origineel wijnpakket? Op deze pagina vindt u enkele kant en klare ideeën.

Wil u liever zelf een pakket samenstellen of wenst u een cadeau op maat van de persoon voor wie het bestemd is? Dan kan u ook kiezen uit ons ruime assortiment aan wijnen en champagnes. U kiest wat u wenst te schenken en op de afrekeningspagina (winkelmandje) kan u de gewenste cadeauverpakking aanduiden. Wij maken er voor u een mooi pakje van!

Hebt u graag ons deskundig advies? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

Laat u de keuze liever over aan de persoon die u blij wil maken? Bestel dan een geschenkbon naar keuze. We bezorgen u deze digitaal, ten laatste op de eerstvolgende  werkdag na uw bestelling. Snel en eenvoudig toch!

 

loader

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.

Opgelet !!!
We zijn gesloten vanaf zaterdag 13 juli tot en met maandag 29 juli 2024.
Tijdens de maanden juli en augustus zijn we gesloten op zaterdag en maandag. gelieve hiermee rekening te willen houden bij online bestellingen.