HERFSTDEGUSTATIE 2022

Herfstdegustatie op zaterdag 22, zondag 23 en maandag 24 oktober 2022

There’s no such thing
as too much Wine !

Graag nodigen wij u uit voor onze jaarlijkse herfstdegustatie.
Wij verwelkomen u tijdens ons degustatieweekend van 22 t.e.m. 24 oktober 2022, met een ruime keuze aan heerlijke én betaalbare wijnen met aantrekkelijke promoties. Naast onze eigen proeftafel, waar we een mooie selectie voorzien uit ons assortiment, zullen ook enkele producenten aanwezig zijn die hun wijnen komen presenteren. Alle te proeven wijnen zullen in voorraad zijn, zodat u uw bestelling onmiddellijk mee naar huis kan nemen.

Zaterdag 22 oktober van 13.00 uur tot 19.00 uur
Zondag 23 oktober van 11.00 uur tot 19.00 uur
Maandag 24 oktober van 11.00 uur tot 19.00 uur

Degustatiesalons Caves de France
Opstalplein 22 – 9200 Dendermonde (Schoonaarde)

 

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.