Primeurvoorwaarden

Bestellingen worden aanvaard per onverdeelbare kist van 12 flessen. (met uitzondering van de primeurpakketten) Kisten van 6 flessen mogelijk op aanvraag. Betaling 100% contant NA ONTVANGST FACTUUR, uiterlijk op 10 dagen factuurdatum. Levering gratis vanaf 60 flessen. Beschikbaar: lente 2026. Wijzigingen in accijns en/of BTW zullen verrekend worden bij levering. Deze primeurlijst is geldig zolang de voorraad strekt, maar uiterlijk tot 15 juli 2024.

Op uw verzoek maken wij graag offerte voor andere niet vermelde wijnen.

 

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.