Bordeaux Primeur

Bordeaux Primeur

Elk voorjaar, terwijl de Bordeauxwijnen nog rijpen in de kelders, begint de opwinding over de Bordeaux Primeur campagne.

Nog voor de wijn helemaal klaar en gebotteld is, krijgen de wijnliefhebbers de kans om “in primeur” aan te kopen en dit tegen uiterst interessante voorintekenprijzen.

Bij deze vorm van verkoop gebeuren facturatie en betaling onmiddellijk, terwijl de levering pas een tweetal jaar later volgt. Het grote voordeel bestaat er in dat U prachtige Bordeauxwijnen kan aankopen aan de goedkoopste prijzen.

Bovendien krijgt U als eerste de kans om deze juweeltjes, waarvan de productie soms gering is, te bemachtigen.Vele van de in primeur verkochte wijnen zijn later nog moeilijk te vinden…!

Caves de France – 60 jaar ervaring

Onze firma, opgericht in 1958, heeft dankzij haar jarenlange ervaring een uitstekende reputatie verworven in het organiseren van deze primeur-verkoop. Ieder jaar opnieuw maken wij een selectie van de best geslaagde Bordeauxwijnen, waarbij ook de kleinere, minder gekende kastelen niet worden geschuwd (hier kunnen soms grote ontdekkingen worden gedaan).

Rechtstreekse aankoop in Bordeaux

Caves de France is dankzij haar eigen firma in Bordeaux bij de bron aanwezig. Wij kopen steeds rechtstreeks aan, wat ook een positieve stempel drukt op onze prijzenpolitiek. Met enige fierheid kunnen we dan ook stellen dat de verkoop van Bordeaux Primeur is uitgegroeid tot één van onze belangrijkste activiteiten.

Bordeaux Primeur 2023

We verwachten dat de eerste primeurs op de markt zullen gebracht worden begin mei. Zoals steeds zullen wij de geïnteresseerde wijnliefhebber optimaal informeren door op geregelde tijdstippen de nieuwste ontwikkelingen door te sturen via e-mail. Langs dit medium kunnen wij en ook U kort op de bal spelen. Indien U interesse hebt om (geheel vrijblijvend) aan deze campagne deel te nemen, laat ons iets weten en stuur ons uw e-mail adres door!

Wenst U onze geïllustreerde primeurbrochure te ontvangen – deze wordt verstuurd wanneer quasi alle prijzen gekend zijn – geef ons dan eveneens een seintje.

Inschrijving Bordeaux Primeur

Inschrijving Bordeaux Primeur

Adres
Stad
Provincie
Postcode
Land

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.