Zientje Methode Traditionnelle Entre-Deux-Monts België

€ 11.58Vanaf 12 stuks €10.53

Type Méthode Traditionnelle
Land België
Regio Heuvelland
Appellatie Méthode Traditionnelle
Wijndomein Entre Deux Monts
Biowijn Nee
Druif chardonnay
Volume 0,750
Draaistop Nee

De naam “Zientje” is een herinnering aan de arme bosbewoonster uit de 20ste eeuw die nabij de wijngaarden en appelbomen van het domein woonde, in het Hellegatbos.

Deze unieke Méthode Traditionnelle betovert al je zintuigen! Met zijn heldere, strogele kleur en fijne pareling is deze wijn een waar genot voor het oog en de smaakpapillen. De neus is zeer uitnodigend met een zuiver aroma dat doordrenkt is met exotisch fruit en subtiele florale tonen. In de mond onthult deze wijn zijn verfrissende karakter, met sappige fruitige smaken die perfect in balans zijn met een licht alcoholgehalte en een vleugje restsuiker. Het is een heerlijke combinatie die je smaakpapillen doen dansen van plezier! Deze mousserende witte wijn is veelzijdig en past perfect bij verschillende gelegenheden. Geniet ervan als aperitief om je avond feestelijk te beginnen, gebruik hem als de ideale basis voor het maken van verfrissende cocktails, of combineer met witte schimmelkaas voor een onvergetelijke smaakbeleving. En last but not least is deze wijn ook een uitstekende keuze voor het afronden van de maaltijd met nagerechten of een fruitbuffet.

Méthode Traditionnelle, 24 maanden “sur lattes”, dosage 17,5 g

Chardonnay, Lola, Nicoter en Jonagold appels, BIO-vlierbloesem


Entre Deux Monts

De ingetogen trots van het Heuvelland

Op de glooiende flanken tussen de Rodeberg en de Zwarteberg, recht in het hart van Heuvelland, is wijnbouwer Martin Bacquaert actief. Hier werkt hij aan zijn missie : met ingetogen trots en een diep respect voor natuur en klimaat, de best mogelijke Belgische wijnen verbouwen.

Download pdfof verzend naar
Even geduld... de pdf is aan het downloaden

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.

Opgelet !!!
We zijn gesloten vanaf zaterdag 13 juli tot en met maandag 29 juli 2024.
Tijdens de maanden juli en augustus zijn we gesloten op zaterdag en maandag. gelieve hiermee rekening te willen houden bij online bestellingen.