Château Pontoise Cabarrus

De familie Tereygeol, al eigenaar sedert 1959, staat met Château Pontoise Cabarrus gebrandmerkt in de geschiedenis van Caves de France. Reeds van bij het begin schittert deze eenvoudige wijnproducent met zijn opvallende wijnen, die steeds op getrouwe wijze de eigenheid van hun terroir uitademen. Deze Cru Bourgeois is gesitueerd te Saint Seurin de Cadourne, in het hartje van de Haut-Médoc, bij de grens met Saint Estèphe.

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.