Clos Floridène

‘Drapeaux de Floridène’ is de tweede wijn van Clos Floridène, één van de geesteskinderen van Denis Dubordieux, professor oenologie aan de universiteit van Bordeaux en alom geprezen als dé topspecialist in vinificatietechnieken voor witte wijnen. De druiven zijn afkomstig van jonge aanplanten in de wijngaarden van Clos Floridène (deze bestrijken vandaag de dag 42 ha.), alle gelegen in de Graves, op het plateau van Pujols sur Ciron, dichtbij Barsac. Hier bestaat de bodem hoofdzakelijk uit kalksteen, bedekt met een fijn laagje zand/kiezel dat rijk is aan ijzeroxide ‘Les sables rouges du Barsac’, waardoor de wijnen een uitgesproken mineraal karakter meekrijgen.

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.