Domaine Laurent Mouton

‘Rigueur & Créativité’

 Laurent Mouton is reeds de 4e generatie die dit 12 ha tellende wijndomein met passie en respect voor tradities beheert en cultiveert. In hun filosofie wordt het vak van wijnbouwer voortdurend gedreven door precisie en innovatie. Om grootse wijnen te creëren, moet men zichzelf voortdurend in vraag stellen, steeds vernieuwen en aandachtig zijn voor wat de natuur te bieden heeft. Voir ce que l’on a planté grandir, s’en occuper, le sublimer : il y a quelque chose de fascinant.’

Givry is een klein stadje op 10 km ten westen van Chalon sur Saône en op 30 km ten westen van Beaune. Reeds ten tijde van de Romeinen werd dit stadje geroemd omwille van zijn wijngaarden. De Côte Chalonnaise wordt steeds populairder. Hier kan je nog mooie Bourgognes ontdekken aan aantrekkelijke prijzen.De dynamische Laurent Mouton is een sprekend voorbeeld als wijnbouwer in deze mooie streek.

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.