Domaine Saint Philippe

Domaine Saint-Philippe is ongetwijfeld één van de paradepaardjes binnen ons gamma van kwalitatieve, betaalbare drinkwijnen. Deze karmijnrode, soepele, frisfruitige wijn werd in 2005 door Test Aankoop bekroond als “beste koop” uit meer dan 300 inzendingen !

Domaine Saint-Philippe is eigendom van de familie Bautou en is gelegen in het dorpje Jonquières la Jolie, ten noorden van Montpellier. Het domein is verspreid over verschillende percelen, gelegen in 4 verschillende gemeentes. De wijngaarden liggen op de zuidelijke berghellingen, waarvan de bodem is samengesteld uit kalk, mergel en rotsen. De aangeplante druivensoorten zijn typisch voor de streek. Mijnheer Bautou doet voor elke oogst een preselectie per perceel. Iedere druivensoort wordt apart gevinifieerd en zorgvuldig geproefd alvorens tot de assemblage wordt overgegaan. Hier wordt niets aan het toeval overgelaten om elk millésime af te sluiten met een kwalitatief hoogstaande wijn !

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.