Domaine Sylvain Fessy

Het familiale bedrijf Sylvain Fessy is gevestigd in het hart van de appellatie Brouilly, een cru binnen de overbekende wijnstreek van Beaujolais. Dit huis toont dat beaujolais heel wat meer te bieden heeft dan de jonge en soms wat gebagatelliseerde ‘Beaujolais Nouveau’. Het domein is verspreid over 70 ha, verdeeld over de verscheidene crus die deze streek rijk is. Hier wordt aan ‘rationele’ wijnbouw gedaan, wat betekent dat men de natuur zoveel mogelijk zijn werk laat doen en dat men pas gaat bijsturen waar nodig. De traditionele vinificatie eigen aan de beaujolaisstreek wordt hier op handen gedragen. Hun wijnen dragen de stempel van eigenheid en origine van de streek en hebben stuk voor stuk een groots karakter.

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.

Opgelet !!!
Nieuwe openingsuren vanaf september 2023
Maandag van 13.00 u tot 18.00 u
Dinsdag tot vrijdag van 9.00 u tot 12.00 u en van 13.00 u tot 18.00 u
Zaterdag van 9.30 u tot 12.00 u