Ego Bodega Goru

‘ If you listen with attention, the wine can tell you many things.’

 Jumilla is een streek in het Zuid-Oosten van Spanje, waar de zomers zeer warm zijn en de temperatuur soms kan oplopen tot meer dan 40°.  Een zachte Middellandse zeebries brengt een aangename verkoeling in de wijngaarden. Ego Bodegas bezit 25 hectaren in Jumilla waaronder de hoogste van de hele streek op maar liefst 900 meter boven de zeespiegel. Het wijnhuis bestaat pas 10 jaar maar heeft zich vanaf het begin ingezet voor kwaliteit en dat proef je. De oogst gebeurt ’s nachts, de gisting op lage temperatuur. Hierdoor komen de intense, individuele aroma’s van de druivenvariaties volop tot hun recht.

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.