Semeli Estate

Semeli, opgericht in 1979, is een toonaangevende modern Grieks wijndomein, één van de belangrijkste van het land. De wijngaarden situeren zich op de heuvels van Nemea, omgeven door eeuwenoude cipressen en olijfbomen, één van de mooiste landschappen in de Peloponnesos. Nemea wordt beschouwd als het kroonjuweel van de nieuwe wijnindustrie én de belangrijkste appellatie van Griekenland, terwijl de geschiedenis van het wijnmaken hier helemaal teruggaat tot de Griekse oudheid. Met diepe wortels in aloude tradities en een blik op de toekomst worden hier wijnen geproduceerd van uitzonderlijke kwaliteit. Het zonnige mediterrane klimaat en het buitengewone terroir, gecombineerd met het deskundige vakmanschap van de wijnmakers en de succesvolle blending van inheemse en internationale variëteiten, resulteren in wijnen met een uniek en verfijnd karakter die het respect van vele experts hebben verdiend en de harten van menig wijnliefhebbers over de hele wereld hebben veroverd.

Om de best mogelijke druivenkwaliteit te garanderen, zijn de wijngaarden van Semeli momenteel in overgang van conventionele naar biologische teelt. Ecologie is hier een belangrijk aspect en de bescherming en bevordering van de natuurlijke omgeving is iets wat we terugvinden in alle activiteiten van dit wijnbedrijf. Nemea is trots om als volledig CO2 neutraal bedrijf te kunnen bijdragen aan een klimaatvriendelijkere toekomst.

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.