Over Caves de France

“World Quality Wines”

Wijn verovert steeds meer harten in België, een trend die we uiteraard alleen maar kunnen toejuichen. Maar dit betekent ook dat wijndrinkend België zich steeds bewuster wordt van wat in het glas wordt geschonken.

Kwaliteit en prijs zijn belangrijker dan ooit !

Door het grote aanbod is het niet altijd gemakkelijk om door het bos de bomen te zien. En daar willen wij U graag een handje bij helpen. Na meer dan een halve eeuw ervaring (in 2018 bestaat Caves de France 60 jaar!) hebben we een assortiment aan wijnen opgebouwd waar we voor de volle 100% kunnen achterstaan.

Onze wijnen worden alle rechtstreeks van de wijnproducent ingevoerd, waardoor we steeds de meest gunstige prijs kunnen garanderen. Maar ook het verhaal achter de wijn, het streven en de levensfilosofie van de wijnbouwer vormt een belangrijk argument. Onze familie bouwde met vele van onze leveranciers – dikwijls zelf ook familiedomeinen – een hartelijke, vriendschappelijke band op. Caves de France verkoopt niet alleen wijn, er wordt aan de klanten ook een visie aangeboden, een geschiedenis, een verhaal dat verder leeft.

Op dit ogenblik kan U kiezen uit een 1000-tal referenties. Naast de grote gekende wijnkastelen uit Frankrijk gingen wij op zoek naar uitstekende kwaliteitswijnen, die ook qua prijs te smaken zijn. Andere landen zoals Zuid-Afrika, Chili, Nieuw Zeeland, Argentinië, Verenigde Staten, Italië, Spanje, Portugal, Duitsland en Oostenrijk komen eveneens ruimschoots aan bod. Caves de France is niet alleen een wijnhandel met een belangrijke traditie, we blijven ook jong en dynamisch door steeds op zoek te gaan naar nieuwe ontdekkingen !

We kunnen er prat op gaan dat we onze lat hoog leggen en dat we bijzonder kritisch zijn, zowel wat betreft de kwaliteit als de prijs.

Dat goede wijn niet altijd duur hoeft te zijn, kan U hierna ontdekken ….

Een andere belangrijke troef is de permanente voorraad in onze magazijnen van een 400.000 – tal flessen, waardoor wij U steeds vlot kunnen bedienen en leveren over de hele Benelux.

Caves de France is gesitueerd in het landelijke Schoonaarde (deelgemeente Dendermonde) en is gemakkelijk bereikbaar zowel vanuit Brussel, Gent en Antwerpen. Onze kantoren en magazijnen zijn ondergebracht in een prachtige en nog authentieke 18° eeuwse vierkantshoeve, waar ook regelmatig degustaties worden georganiseerd. Een bezoek is steeds de moeite waard en wij zijn uiteraard steeds bereid om U bij te staan met deskundig advies.

Hopelijk kunnen we Uw zoektocht naar betaalbare kwaliteitswijnen vergemakkelijken. We zijn ervan overtuigd dat Uw queeste naar (al dan niet) nieuwe ontdekkingen hier zeker zal worden beloond… Succes!

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.