WE ZIJN GESLOTEN MAAR BESTELLEN NOG STEEDS MOGELIJK – Bezoek onze webshop – Ontdek onze Quarantaine Proefpaketten!

Tijdens de week helpen we u graag van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur. Op zaterdag kan u uw favoriete wijn komen uitkiezen van 9:30 tot 12:00 uur. Gesloten op zaterdagnamiddag en zondag.

Ook tijdens de maatregelen tegen het Corona-virus, werken we verder en helpen we u graag bij het uitkiezen van de juiste wijntjes.  We doen dit wel achter gesloten deuren. U kan veilig bestellen via onze webshop, mail of telefonisch . Afhalingen enkel op afspraak.

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.