HERFSTDEGUSTATIE 2021

Met de ons beloofde vrijheid in zicht, durven we  alweer plannen te maken voor onze Herfstdegustatie dit najaar. We hopen om jullie als vanouds te mogen ontvangen in onze degustatieschuur/tent/koetshuis met tal van lekkere wijnen, zowel enkele ‘ouwe getrouwe’ als een aantal nieuwkomers! Hou onze website in de gaten, we communiceren later nog over de exacte aanpak!

Noteer alvast in uw agenda:

HERFSTDEGUSTATIE op zaterdag 23, zondag 24 en maandag 25 oktober 2021

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.