Korneel Bernolet/Apotheosis – Wining and Sighing

Con Spirito !

Een zondagse mix van geaffecteerde en geanimeerde barokmuziek, door de kern van Apotheosis:
Jan Van den Borre, traverso;
Riet Van den Fonteyne, barokcello en
Korneel Bernolet, klavecimbel & leiding.

Zondag 20 juni 2021 om 15.00 uur.

Locatie: Caves de France – Opstalplein 22 9200 Dendermonde

Prijs: 20€ 

Klik hier om alvast uw ticket te reserveren – van zodra we 100% zeker zijn over de toepasselijke maatregelen, sturen we per mail een uitnodiging tot betaling van uw ticket.

www.bernolet.com

Wil je graag meer weten?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

Privacy disclaimer:

Caves de France gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via wines@cavesdefrance.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.

Opgelet !!!
We zijn gesloten vanaf zaterdag 13 juli tot en met maandag 29 juli 2024.
Tijdens de maanden juli en augustus zijn we gesloten op zaterdag en maandag. gelieve hiermee rekening te willen houden bij online bestellingen.